Top

4e Termeise Quiz | Alle plekken zijn vergeven. Opgeven is helaas niet meer mogelijk.

4e Termeise Quiz | Alle plekken zijn vergeven. Opgeven is helaas niet meer mogelijk.

Beste Dorpsgenoten,

 

Het kabinet heeft in haar persconferentie een hele positieve boodschap mogen melden. De Corona maatregelen worden verspoeld en er is zelfs uitzicht op een leven zonder maatregelen.

Een mooi moment om jullie mede te delen dat de 4e Termeise Quiz nu eindelijk door kan gaan.

 

We hebben als commissie alle vertrouwen dat we nu echt door kunnen. Daar is ie dan eindelijk de vierde editie van de Termeise dorpsquiz! Hij lag al even op de plank en hebben hem nog eens goed afgestoft en op 25 maart aanstaande kunnen jullie om 19:00 uur de Quiz afhalen in het Spant.

 

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk, alle plekken zijn ingevuld. Heb je vragen over je aanmelding? Stuur een WhatsApp naar Peter de Langen 06-22213591.

 

Ga er maar weer eens goed voor zitten en ga met samen met elkaar de uitdaging aan van het beantwoorden van de diverse vragen. Laat je inspireren en verbazen door de wijsheden van vroeger en de enorme hoeveelheid beschikbare informatie van het internet.

 

Wij hebben weer geprobeerd om een gevarieerd scala aan vragen, weetjes, ditjes en datjes, opdrachten aan jullie voor te schotelen, waarbij Google niet altijd het goede antwoord weet… Ook in deze editie ligt de “Termeise flauwheid” weer op de loer.

 

Geniet van de voorpret, houdt ogen en oren open.

 

Tot 25 maart!