Top

Programma koningsdag 2021

Programma koningsdag 2021

Kleurwedstrijd.

Voor de allerjongste of iedereen die zich zelf zo voelt organiseren wij een kleurwedstrijd. Wie kan ons mooie Stadhuis keurig inkleuren? Doe je best, want er zijn leuke prijzen te winnen. En kijk goed naar de kleuren in het wapen van de familie Brederode, want anders wordt Bram Provoost boos als je dat niet goed doet – en hij zit in de jury. De kleurplaat wordt uitgedeeld op De Brede School en is af te halen bij De Kadomolen. Deze Termeise tekening kan tot en met Koningsdag worden ingeleverd bij De Oranjevereniging op Iepenlaan 4 of Doelakkerweg 66.

 

09:00 tot 10:00 | Inleveren video versierde fiets.

Een echte Termeise Klassieker is toch de optocht met de versierde fietsen van de Feesttent naar de Aubade op De Dam. Dit jaar zal de feesttent niet op het Wesselplein staan en houdt onze voorzitter zijn jaarlijkse voorstelling via YouTube, dus zal onze stoet van versierde fietsen niet mogelijk zijn. Onze fietsen versieren en lekker herrie maken in het dorp kan natuurlijk wel! Vraag je vader, moeder, opa of oma om je te helpen met het versieren van je fiets. En ga tussen 9 en 10 uur lekker met je versierde fiets door de straat. Maak iedereen maar vast goed wakker, zodat ze op tijd zijn voor de toespraak van onze voorzitter om 10 uur. Meer informatie vinden jullie hier.

 

10:00 | Digitale Aubade.

Vanaf 10:00 uur kunt u via onze website en sociale kanalen kijken en luisteren naar de 2e editie van de Digitale Aubade. Het een filmpje over onze dorpen wordt opgeluisterd met het Termeise volkslied en het Wilhelmus. En uiteraard mag een toespraak van onze voorzitter niet ontbreken. Wat een spreker is die man; althans dat denkt hij zelf !

 

10:30 – 15:00 | Street Graffiti Challenge .

Na het grote succes van de stoepkrijt wedstrijd van vorig jaar organiseren wij dit jaar een heuse Street Graffiti Challenge. Wie is de grootste Graffiti kunstenaar van Ameide? Versier jouw buurt met mooie en creatieve tekeningen. Uiteraard is deze Challenge voor het hele gezin. Nadat jouw kunstwerk klaar is mag je deze zelf met foto’s, een film opname of leuke animatie delen met de Oranjevereniging. Meer informatie vinden jullie hier.

 

14:00 | Wandeltocht | Zoektocht naar de vogelnestjes.. (Vervanger van de eerder gecommuniceerde Fietstocht)

Vanaf 14:00 uur is het tijd voor een mooie wandeltocht. Misschien hebben jullie geluk en is er ook dit jaar onderweg weer een appel of een zakje chips met limonade, wie weet. We vertrekken vanaf het schoolplein. Starten is tussen 14:00 en 15:00 uur. Deze wandeltocht zal ongeveer 90 minuten duren. Meer informatie vinden jullie hier.

 

17:00 | Uitzending Tiktok Challenge.

Afgelopen jaar hebben een aantal van jullie op Koningsdag geschitterd in een ware online Playbackshow. Wat hebben wij veel leuke berichten en reacties ontvangen op alle mooie optredens die op die dag te zien waren. Dit jaar kiezen we voor een bijna gelijke opzet, maar dan met een heuse TikTok Challenge. Meer informatie vinden jullie hier.