Top

Playbackshow 2020

Playbackshow 2020

Playbackshow?

 

In de tijd dat de meeste leden van het Oranjebestuur nog een jaar of 10 waren, was het een vast onderdeel van Koninginnedag: “De Playbackshow in de sporthal van Het oude Spant”. Hier werd alles uit de kast gehaald om in de huid te kruipen van artiesten als Tina Turner, Bryan Adams, Gloria Estefan of Queen.

 

In tijden van Corona en 1,5 meter afstand kunnen we deze tijden natuurlijk best laten herleven. Helaas niet in Het Spant of in de feesttent, maar wél in jouw eigen huiskamer! Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone met camera in zijn of haar broekzak. Jouw eigen act opnemen in jouw eigen woonkamer moet dan ook makkelijk kunnen!

 

Wij dagen alle jongeren (en iedereen die zich nog zo voelt) van Ameide en Tienhoven uit om zijn of haar favoriete artiest na te doen en dit optreden te filmen met een mobiele telefoon of camera. Stuur jouw playback act in vóór zaterdag 25 april 12:00 uur via Whatsapp naar telefoonnummer 06-22213591 (Peter de Langen).

 

Op Koningsdag (27 april aanstaande) om 16:00 uur zenden wij de 15 beste optredens uit via een link op de website van de Oranjevereniging. Uiteraard hebben we voor de Top 3 een mooie prijs.

 

Succes met het opnemen van jouw optreden!

 

Groeten, Oranjevereniging Beatrix.