Top

Koningsdag 2021

Koningsdag 2021

PROGRAMMA KONINGSDAG.

 

09:00 tot 10:00 | Inleveren video versierde fiets.

Een echte Termeise Klassieker is toch de optocht met de versierde fietsen van de Feesttent naar de Aubade op De Dam. Dit jaar zal de feesttent niet op het Wesselplein staan en houdt onze voorzitter zijn jaarlijkse voorstelling via YouTube, dus zal onze stoet van versierde fietsen niet mogelijk zijn. Onze fietsen versieren en lekker herrie maken in het dorp kan natuurlijk wel! Vraag je vader, moeder, opa of oma om je te helpen met het versieren van je fiets. En ga tussen 9 en 10 uur lekker met je versierde fiets door de straat. Maak iedereen maar vast goed wakker, zodat ze op tijd zijn voor de toespraak van onze voorzitter om 10 uur. Meer informatie vinden jullie hier.

 

10:00 | Digitale Aubade.

Vanaf 10:00 uur kunt u via onze website en sociale kanalen kijken en luisteren naar de 2e editie van de Digitale Aubade. Het een filmpje over onze dorpen wordt opgeluisterd met het Termeise volkslied en het Wilhelmus. En uiteraard mag een toespraak van onze voorzitter niet ontbreken. Wat een spreker is die man; althans dat denkt hij zelf !

 

10:30 – 15:00 | Street Graffiti Challenge .

Na het grote succes van de stoepkrijt wedstrijd van vorig jaar organiseren wij dit jaar een heuse Street Graffiti Challenge. Wie is de grootste Graffiti kunstenaar van Ameide? Versier jouw buurt met mooie en creatieve tekeningen. Uiteraard is deze Challenge voor het hele gezin. Nadat jouw kunstwerk klaar is mag je deze zelf met foto’s, een film opname of leuke animatie delen met de Oranjevereniging. Meer informatie vinden jullie hier.

 

14:00 | De fietspuzzeltocht.

Vanaf 14:00 uur is het tijd voor de fiets puzzeltocht. Misschien hebben jullie geluk en is er ook dit jaar onderweg weer een appel of een zakje chips met limonade, wie weet. Meer informatie later op deze website.

 

17:00 | Uitzending Tiktok Challenge.

Afgelopen jaar hebben een aantal van jullie op Koningsdag geschitterd in een ware online Playbackshow. Wat hebben wij veel leuke berichten en reacties ontvangen op alle mooie optredens die op die dag te zien waren. Dit jaar kiezen we voor een bijna gelijke opzet, maar dan met een heuse TikTok Challenge. Meer informatie vinden jullie hier.